Terug

Volg Shownieuws

Thomas Berge en Elianne onthullen geslacht kindje

Nieuws

2 sep 2022, 23:19

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning hebben het geslacht van hun nog ongeboren kindje bekend gemaakt. Ook op Instagram mag iedereen meegenieten van de 'gender reveal'...

"GENDERREVEAL BABY OTTINK. WE ARE HAVING A..." schrijven ze samen in een post. Het antwoord is te zien in een filmpje, maar kunnen we hier wel verklappen: ze krijgen een jongetje. Het fragment is te zien bovenaan de pagina.

"We hebben de beste gender reveal party ooit", schrijven Thomas en Elianne. "We voelen ons zo enorm blessed met al deze lieve mensen om ons heen. We kunnen niet wachten tot we ons prachtige kindje in onze armen kunnen nemen."

"Dankjewel iedereen om deze avond onvergetelijk te maken en in het bijzonder deze lieve mensen, want zonder jullie was het nooit zo sprookjesachtig geworden", om vervolgens onder andere de mensen de noemen die de taart en cupcakes hebben gemaakt.

Zwanger

In juli werd bekend dat het stel een kindje verwacht. Zoon Jack heeft Thomas uit een vorige relatie.

Thomas Berge en Elianne zwanger
1:12
Thomas Berge en Elianne zwanger

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.