Terug

Volg Shownieuws

Thomas Berge neemt besluit over kinderen

Nieuws

18 sep 2022, 09:36

Thomas Berge heeft een besluit genomen over zijn kinderen. Hij zal hen niet (meer) laten zien op social media...

Dit vertelt de zanger aan het AD. Thomas en zijn vriendin Elianne verwachten samen een kindje, maar vertellen dat we weinig foto's van het mannetje hoeven te verwachten. "Daar hebben we afspraken over gemaakt", aldus Thomas tegen de krant.

Thomas heeft al een zoon uit een eerdere relatie: Jack. Ook hij is al even niet meer te zien op social media. "Sinds een jaar houd ik ook mijn zoon Jack uit de pers. Hij moet kunnen groeien en leren.”

Elianne vertelt aan de krant dat het niet alleen daarbij blijft. "We laten nooit ons huis zien, wat er in de kast ligt of wat ik voor de baby heb gekocht", vertelt de aanstaande moeder. "Maar als we uit eten gaan, kan ik dat best delen. Ik krijg vaak hele mooie reacties."

De vraag is of de aanstaande baby net als zijn ouders ook een carriere krijgt in de showbizz. "Je wordt het niet, je bent het”, aldus Thomas. "Dat hou je niet tegen. Als je talent hebt, wordt dat zichtbaar en willen mensen je zien. Ik voel wel verantwoordelijkheid, omdat ik de wereld ken. Het kan een slangenkuil zijn. Daarom moet je zorgen voor de juiste mensen om je heen en een goede advocaat."

In de video bovenaan de pagina zie je de babyshower die Thomas en Elianne onlangs hielden.

Thomas Berge en Elianne zwanger
1:12
Thomas Berge en Elianne zwanger

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.