Terug

Volg Shownieuws

Thomas Berge steekt zijn piano in de fik!

Thomas Berge steekt zijn piano in de fik!

Nieuws

26 mrt 2021, 07:40

Met zijn nieuwe plaat Nooit Had Ik Door keert Thomas Berge terug met zijn vertrouwde geluid, maar dan met een 2021-sausje. En daarvoor gaat zelfs een 150 jaar oude piano in de hens!

 Het nieuwe nummer is vrijdag uitgekomen. De zanger is heel benieuwd wat zijn fans ervan vinden. In het lied zingt hij over een relatie die plotseling uitgaat, zonder dat je in de gaten hebt dat er wat speelde. "Dat de ander ineens zegt: 'Ik ga weg en ik ga met iemand anders verder'", verduidelijkt Thomas. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt, maar ik denk dat er veel mensen zijn bij wie dit wel het geval is", vervolgt hij zijn verhaal.

 "Uit de as zal veel herrijzen"

In de bijbehorende videoclip - die 1 april uitkomt - wordt er zelfs een 150 jaar oude piano gesloopt! Thomas: "De verkoper vroeg wat we ermee gingen doen. De regisseur vertelde dat we de piano in de fik zouden steken en zelfs het plan hadden om 'm te laten ontploffen! Gelukkig zei de verkoper daarop: 'Mooi, uit de as zal veel herrijzen!'". Om het instrument voor de clip te laten uitbranden, is een hele constructie met gasleidingen gebouwd. "Dit is wel tekenend voor het liedje", grinnikt Thomas.

 Nieuw album

Thomas Berge vertelt Shownieuws dat hij momenteel met zijn team druk werkt aan nieuwe muziek. Er liggen ook al heel wat platen klaar. Hij werkt intussen met een groter team dan voorheen; iets waar hij heel dankbaar voor is. "Er komt heel veel aan", belooft hij. "Zeker nu is het heel belangrijk om te investeren in goede muziek. Als alles straks weer open kan én mag, dan gaan we knallen!"

De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op de dag dat het weer mag? De coronacrisis duurt voort en nog iedere dag zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. Allemaal snakken we naar perspectief en positieve verhalen. Om hier een steentje aan bij te dragen heeft Talpa Network een platform ontwikkeld waar ‘De dag dat het weer mag’ centraal staat. Nieuwsgierig? Ga naar www.dedag.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.