Terug

Volg Shownieuws

Thomas van der Vlugt over heftige paniekaanvallen

Nieuws

23 mei 2022, 19:59

Thomas van der Vlugt, ook wel bekend als 'de Bachelor' vertelt in &C openhartig over een heftige periode uit zijn leven. De YouTuber had namelijk behoorlijk last van paniekaanvallen.

Een aantal jaar geleden veranderde zijn leven in één klap toen StukTV een enorm succes werd. En juist dat succes zorgde voor paniek bij Thomas. ”Wat als het ineens voorbij is? Als het hierna allemaal minder wordt? Door die gedachten kreeg ik last van paniekaanvallen. Ik wilde de angst verdringen, maar in plaats daarvan verloor ik mezelf”, legt Thomas uit.

Hij probeerde de paniekaanvallen te voorkomen door afleiding te zoeken bij vrouwen, feesten en door drank en drugs te gebruiken. Dat hielp natuurlijk niet bepaald mee en bracht Thomas alleen maar meer in de problemen. “Natuurlijk had dit effect op mijn dagelijks leven.”

Therapie Zijn StukTV-collega's hadden door dat het niet goed ging met hem: “Ik miste optredens en liet de jongens van StukTV in de steek. Ik was de boel flink aan het verkloten.” Giel en Stefan hebben toen ingegrepen. “Na een halfjaar zeiden Stefan en Giel: ‘Waar ben je nou mee bezig, man?’ Ik moest het volgens hen rustiger aan doen en misschien maar eens met iemand gaan praten. Toen heb ik een coach gezocht en therapiesessies gevolgd.”

En dat bleek een goed besluit. Dat heeft gelukkig geholpen. “Ik was diep ongelukkig, maar praatte er met niemand over, want dat vond ik zwak Ik kan nu wel zeggen dat ik gelukkig ben. Mijn paniekaanvallen zijn verdwenen.”

Onlangs vond Thomas de liefde in het programma de Bachelor. Hoe hij daarop terugkijkt zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.