Terug

Volg Shownieuws

Thomas van der Vlugt verlaat modderbad Burning Man: 'Klaar mee'

Nieuws

3 sep 2023, 09:32

Thomas van der Vlugt heeft het Amerikaanse festival Burning Man "dwars door de modder" kunnen verlaten. Dat meldt de StukTV-presentator via Instagram.

Vele duizenden mensen, waaronder Viktoria Koblenko (zie video), zitten vast op het evenement in de staat Nevada vanwege stortregens. De normaal kurkdroge woestijn is veranderd in een modderbad.

"De hele dag zitten wachten. Hier waren we echt klaar mee. En we zagen dat mensen vertrokken, dus nu zijn we ook vertrokken. Iedereen wil naar huis", meldt hij in een video op Instagram. "We made it out. Mijn god wat een avontuur", schrijft de presentator bij een foto, nadat hij het festivalterrein heeft verlaten. "Veel campers en auto's bleven vastzitten in de modder."

Ook actrice Victoria Koblenko is op het festival. De presentatrice liet eerder weten te wachten tot de modder opdroogt voor zij het terrein verlaat.

Weersverwachting

Tienduizenden bezoekers zitten vast en zijn door organisatoren gevraagd om in hun tenten en kampen te blijven en zuinig om te gaan met voedsel en water. Behalve hulpverleners mag niemand nog met een voertuig het enorme terrein op.

Ook zondag wordt nog veel regen verwacht, waardoor het onduidelijk is of bezoekers zoals gepland naar huis kunnen wanneer het festival na dit weekend ten einde loopt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.