Terug

Volg Shownieuws

Throwback! Gaby Blaaser vliegt over het ijs in felle glitterpakjes

Throwback! Gaby Blaaser vliegt over het ijs in felle glitterpakjes

Nieuws

20 juni 2019, 15:37

Hoewel Gaby Blaaser op dit moment aan het genieten is op het zonnige Curaçao, blikken we na zes jaar eens terug op haar Sterren Dansen Op Het IJs-avontuur, inclusief glimmende glitterpakjes!

Gaby was in 2013 te zien in het vijfde seizoen van het populaire schaatsprogramma. Met haar Franse schaatspartner Benoît schaatste en danste ze de sterren van de hemel. Uiteraard met een letterlijke uitglijder hier en daar...

Ze begon haar eerste kür in een groene glitteroutfit met vele franjes en bluft zich volgens de professionele jury gemakkelijk door naar de volgende ronde. De voormalig GTST-actrice weet het tot de zesde liveshow te schoppen, waar ze uiteindelijk als tiende deelnemer het veld moet ruimen.

Haar meest memorabele optreden moet haast wel haar derde optreden zijn, toen ze de jury achteraf probeerde te imponeren met een glimmend hart op haar kont. Ook presentatrice Tess Milne valt het op: "Wat een prinsesje is het toch! En ik wil heel even dit laten zien, ja, kijk nou! Wat schattig, wat schattig!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.