Terug

Volg Shownieuws

Tim Douwsma deelt emotioneel bericht aan zoon

Tim Douwsma deelt emotioneel bericht aan zoon

Nieuws

18 sep 2020, 12:50

Het zoontje van Tim Douwsma en zijn geliefde Elske wordt vrijdag alweer één jaar oud. Een mooi moment voor de goedlachse zanger om terug te blikken.

Het stel is nog altijd dolgelukkig met de kleine Dez. "Hieperdepiep Een jaar geleden kwam je in onze wereld. Mijn allergrootste cadeau wat ik me maar kan wensen. Dat ben jij. Je hebt mijn wereld zoveel mooier gemaakt, maar ook totaal veranderd. Slapeloze nachten, en een nieuwe weg die we moesten ontdekken. Maar oh zo waard. Ik hou zoveeel van jou. Die liefde is onbeschrijfelijk. Hoe vrolijk ventje je bent, hoe je naar iedereen lacht. En je schaterlach die mij elke dag zo intens gelukkig maakt. Maar ook je sterke wil, je charmeur trekjes en je boevenstreken. Ik zal er altijd voor je zijn! En heit en mem zijn heel trots op jou, en op ons zelf! Haha. We love you! Gefeliciteerd mijn lieve zoon."

De trotse ouders van Dez vertelden vorig jaar aan Shownieuws dat het kindje twee weken te vroeg geboren is. “Het ging allemaal ineens heel snel! We zijn echt superblij!" In de bovenstaande video zie je er meer over. De twee tortelduifjes maakten in april vorig jaar bekend zwanger te zijn van hun eerste kindje. Begin juni vorig jaar wist het paar al het geslacht van hun baby, maar wilde dit toen nog graag even voor hunzelf houden. Niet veel later leek het erop dat Tim het geslacht van zijn kindje had verklapt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.