Terug

Volg Shownieuws

Tim Douwsma vader geworden

Nieuws

18 sep 2019, 14:57

Tim Douwsma is voor de eerste keer vader geworden. De zanger en zijn vriendin Elske zijn in de nacht van dinsdag op woensdag de trotse ouders geworden van Dez Douwsma...

''We zijn zooo trots!!'' schrijft Tim bij de eerste babyfoto op Instagram. ''Mogen wij aan jullie voorstellen, onze zoon Dez Douwsma. Vannacht geboren. En mem en Dez maken het super! Supertrots op mijn vrouw!! Wat een krijger. Dit gevoel is onbeschrijfelijk''.

Tim laat aan Shownieuws ook weten door het dolle te zijn met de geboorte van het kindje. ''Dez is twee weken te vroeg geboren. Het ging allemaal ineens heel snel! We zijn echt superblij!''

De twee tortelduifjes maakten in april bekend zwanger te zijn van hun eerste kindje. Begin juni wist het paar al het geslacht van hun baby, maar wilde dit toen nog graag even voor hunzelf houden. Niet veel later leek het erop dat Tim het geslacht van zijn kindje had verklapt. Pas in juli liet de zanger eindelijk weten dat ze inderdaad een jongetje verwachten.

https://www.instagram.com/p/B2jYt_3oYEK/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.