Terug

Volg Shownieuws

Timur Perlin: 'Ik heb liever niet dat mensen naar me luisteren'

Timur Perlin: 'Ik heb liever niet dat mensen naar me luisteren'

Nieuws

11 apr 2020, 12:54

Timur Perlin wil net genoeg luisteraars om een leuk groepje te hebben om leuke radio voor te maken. Dat zegt hij in een interview met Het Parool. "Als ik alleen al zou zeggen 'ik heb een erg leuk nieuw programma', denken mensen misschien: kom, we gaan allemaal luisteren. Dan schrik ik: nee, doe dat nou niet! Dat vind ik eng. Ik heb gewoon liever niet dat heel veel mensen naar me luisteren."

Perlin maakte na vier jaar zijn comeback bij radiojongerenzender 3FM. Hij is blij met de leuke luisteraars die inbellen. Dat hij nu minder luisteraars heeft dan bij Radio 2, vindt hij ook zeker niet erg. "Mijn enige doel is een zo leuk mogelijk radioprogramma maken. Met precies de muziek die we nu op 3FM draaien, vernieuwend en concessieloos." De radio-dj noemt zichzelf een underdog, waardoor hij perfect op zijn plek past bij 3FM. "Hoe groter het publiek dat je wil bereiken, hoe meer je de randen van je programma moet afhalen, op zoek naar de grote gemene deler. Ik werk liever vanuit het hart."

De diskjockey droomde over 3FM toen hij werkte bij Radio 2. De knoop werd doorgehakt toen hij wat langer inviel voor Rámon Verkoeijen, die met een burn-out thuis zit. Nu is het voor hem het perfecte moment om radio te maken, vertelt Perlin. "Radio blijkt bij uitstek geschikt voor deze tijd. Het is het ultieme quarantainemedium. Straks, als de crisis voorbij is, wordt alles weer anders. Nu is het even heel intiem. Daar geniet ik van."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.