Terug

Volg Shownieuws

Tina Turner openhartig over gewelddadig huwelijk

Tina Turner openhartig over gewelddadig huwelijk

Nieuws

8 dec 2020, 13:14

Tina Turner is in The Guardian openhartig over haar huwelijk met Ike Turner, die in 2007 overleed. De zangeres vertelt dat hun relatie vaak "gewelddadig" was. Dat heeft wel "de innerlijke leeuw in haarzelf opgeroepen", waardoor ze naar eigen zeggen meerdere gezondheidsproblemen doorstond.

De inmiddels 81-jarige popster stapte in 1962 in het huwelijksbootje met collega-muzikant Ike Turner. De twee scheidden in 1978. Tina vertelt in de krant dat ze tijdens haar huwelijk met Ike te maken had met huiselijk geweld. De mishandelingen door haar man leidden uiteindelijk tot een zelfmoordpoging in 1968, waarbij Tina vijftig slaappillen nam.

Het kostte haar tijd om voor zichzelf op te komen. Daar heeft onder andere het boeddhisme een belangrijke rol in gespeeld. De zangeres, bekend van onder meer de megahit The Best, zegt dat die religieuze stroming gezorgd heeft voor "veerkracht en uithoudingsvermogen"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.