Terug

Volg Shownieuws

Tineke Schouten openhartig over emotioneel besluit

Nieuws

18 apr 2024, 14:56

Tineke Schouten is een half jaar geleden nadat haar man, Hans Brunyanszki, is overleden (zie video) genoodzaakt te verhuizen naar een kleinere woning. Aan weekblad Weekend laat de cabaretière weten dat ze deze beslissing heel verdrietig vindt.

"Dat doet me pijn, want ik heb er prettig gewoond", aldus Tineke over het verlaten van haar woning. "Ik wil er ook helemaal niet weg, maar het is verstandiger om kleiner te gaan wonen."

Ze wil misschien een kleine flat in Nederland kopen en huis in Spanje. "Maar voorlopig heb ik de zorg over mijn honden., die zijn elf. En ik ben ook heel erg bij mijn dochters en kleinkinderen in de buurt, die wil ik minimaal één keer in de week zien."

Eerder dit jaar vertelde Tineke voor de camera van Shownieuws nog volop over haar zoektocht naar een nieuw huis. Je ziet het in de video hieronder.

Tineke Schouten over haar zoektocht naar een nieuw huis
1:13
Tineke Schouten over haar zoektocht naar een nieuw huis

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.