Terug

Volg Shownieuws

Tino Martin komt met heuglijke bekendmaking én eerste details

Nieuws

Gisteren, 10:32

Tino Martin komt deze week met heuglijk nieuws: hij gaat in november weer op theatertour (zie video). De volkszanger treedt op onder de noemer 10 Jaar In Het Theater en deelt op Instagram de eerste details én speellocaties.

Tino maakt bekend onder meer op te treden in Amsterdam, Rotterdam, Breda en Zwolle. De zanger van nummers als Zij Weet Het en Jij liet me vallen kijkt er al naar uit. "In het theater hebben jullie mij leren kennen, en daarom kijk ik er naar uit om deze bijzondere mijlpaal samen met jullie te vieren. Naast de grote hits zal ik ook nummers zingen die voor mij persoonlijk veel betekenen. Het wordt echt een avondje uit voor iedereen."

De artiest begint op 26 november in Hoorn aan zijn theatertour. Tino Martin sluit de tour op 16 maart af in Nijmegen. De kaartverkoop gaat vrijdag van start.

'Tijd vliegt'

Tino kondigde de tour dinsdag al aan op Instagram. "Het is volgend jaar alweer 10 jaar geleden dat ik voor het eerst in het theater stond. Wat vliegt de tijd! Het heeft wat tijd gekost, maar nadat ik bijna op elke stoel in het theater heb gezeten, hebben we een leuke foto gecreëerd."

Tekst gaat hieronder verder.

Eigen concert

Tino timmert flink aan zijn carrière: afgelopen zaterdag schitterde hij met zijn Viva Las Vegas-show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Bij Shownieuws blikte de zanger terug op de spectaculaire avond (zie video hieronder). "Het was een hele bijzondere avond. Ik zou hem willen omschrijven als één van mijn beste shows tot nu toe", zo liet Tino weten. "Deze show was snel, er zat heel veel spektakel in."

Tino Martin blikt terug op eigen concert
1:20
Tino Martin blikt terug op eigen concert

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.