Terug

Volg Shownieuws

Tjitske Reidinga maakt quarantainevlog vanaf toilet

Nieuws

25 mrt 2020, 19:36

Actrice Tjitske Reidinga (48) zit samen met haar vriend Peter Blok (59) en drie zonen thuis. Waar sommige huishoudens momenteel draaien op schema’s, regels en routine is dat bij Tjitske (nog) niet het geval. De enige plek waar ze zich even aan alles kan onttrekken is het toilet.

Hoe ga je om met die eeuwig rondslingerende onderbroeken, lawaaiige mannen en opruimwoede? Dat is even wennen. Speciaal voor LINDA.originals deelt ze hoogte- en dieptepunten en bruikbare tips in een wekelijkse vlog. Want zeg nou zelf, op dit moment kan iedereen wel een beetje Tjitske in zijn of haar leven gebruiken, toch? “De aankomende weken neem ik je mee in mijn quarantaine leven.”

Dat quarantaineleven valt haar best zwaar! Ze heeft namelijk een klussende man in huis. "Ik zit niet alleen in quarantaine, maar ook nog in quarantaine met Help Mijn Man Is Klusser." Ze heeft daarnaast enorm veel bewondering voor alle ouders die hun kids netjes om half 9 aan tafel hebben. "Het is nu half 1 's middags en ze liggen allemaal nog in bed. Petje af voor de ouders die hun kinderen om half 10 aan het huiswerk hebben. Het is mij nog niet gelukt."

Tjitske’s Toiletvlog is vanaf woensdag 25 maart elke week te zien op LINDA.nl/kijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.