Terug

Volg Shownieuws

Tjitske Reidinga stopt met acteren

Tjitske Reidinga stopt met acteren

Nieuws

14 dec 2020, 18:27

In een openhartig interview met LINDA. magazine vertelt Tjitske Reidinga (48) dat ze stopt met acteren. De actrice onthult dat het haar niet meer gelukkig maakt.

Die ontdekking deed ze tijdens de eerste lockdown. "Ik weet niet of ik nog wel zoveel zin heb om voor de camera of op het toneel te staan als iemand anders. Ik moet het idee van iemand anders vormgeven door te spelen en dat is mooi werk, maar soms ook lastig, omdat ik het zelf heel anders zou doen", vertelt Tjiske in het blad.

Volgens de actrice heeft het te maken met het ouder worden, maar vooral met het feit dat ze wil doen wat ze zélf wil.

Tjitske werd bij het grote publiek bekend als Claire van Kampen in de serie Gooische Vrouwen. Verder stond ze heel vaak op het toneel en speelde ze de hoofdrol in Doris. Gelukkig hebben haar fans nog iets op naar uit te kijken. Vanaf januari is Tjitske nog te zien in komedie De K van Karlijn op NET5.

Vorig jaar sprak Shownieuws nog met Tjitske over de film April, May & June. Ze speelde daarin een van de hoofdrollen en de film overschreed de magische grens van 500.000 bezoekers!

500.000 bezoekers voor April, May en June
1:03
500.000 bezoekers voor April, May en June

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.