Terug

Volg Shownieuws

TMZ: werknemer bracht honden Britney Spears niet thuis

TMZ: werknemer bracht honden Britney Spears niet thuis

Nieuws

21 aug 2021, 14:46

De vermeende ruzie tussen Britney Spears en haar huishoudster ging over de honden van de zangeres, meldt TMZ op basis van ingewijden. Een van de twee dieren zou ernstig ziek zijn. Nadat de huishoudster een dierenarts had bezocht met de honden, raakte ze in een woordenwisseling met Spears. Volgens de bronnen van de entertainmentsite wilde ze de dieren niet meer terugbrengen naar Spears, die daar boos en agressief op zou hebben gereageerd.

De huishoudster, van wie de identiteit niet bekend is, claimt dat de honden vanwege darmproblemen speciaal voedsel horen te krijgen. Maar ze zouden van Spears restjes mensenvoedsel en te weinig te drinken krijgen. Toen de honden niet meer thuiskwamen na het bezoek aan de dierenarts, zou Spears heel kwaad zijn geworden. De zangeres beschuldigde de huishoudster naar verluidt van samenwerken met haar vader Jamie Spears, met wie ze al jarenlang in een juridische strijd verwikkeld zit.

Eerder kwam via Amerikaanse entertainmentwebsites naar buiten dat de zangeres de telefoon uit de handen van de huishoudster zou hebben geslagen. Volgens TMZ was dit omdat ze dacht dat de vrouw foto's aan het versturen was aan haar vader.

Donderdag bleek dat de politie een onderzoek is gestart over een melding van agressief gedrag van de Amerikaanse zangeres tegen een van haar werknemers. Volgens de advocaat van Spears, Mathew Rosengart, heeft er helemaal geen incident plaatsgevonden tussen de zangeres en haar huishoudster. In een reactie aan Us Magazine noemt hij de aantijgingen "opgeblazen tabloidroddels". Spears wil volgens bronnen van Amerikaanse entertainmentmedia niet met de politie praten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.