Terug

Volg Shownieuws

Toch liefde voor boer Rob?

Nieuws

26 mei 2022, 23:06

Boer Rob gaat de liefde van zijn leven mogelijk toch nog vinden via Boer Zoekt Vrouw. Hij zegt nog altijd vertrouwen te hebben in de liefde...

De gevoelens die Rob in het programma had voor Wendy bleek niet wederzijds. Toch is er nog hoop voor een andere leuke dame. "Ik sta zeker open voor een nieuwe liefde", zegt hij op de website van het programma.

"Ik heb altijd vertrouwen in de liefde gehad. En als ik haar dan eindelijk heb gevonden, zal ik zeggen: ‘waar was je al die tijd?’"

Hij is echter nog niet helemaal over Wendy heen. "Maar ik heb het met Wendy nog niet helemaal verwerkt. Daar zit ik nu middenin en het heeft nog even tijd nodig. Maar ik heb zin om weer vooruit te kijken en verder te gaan."

Mogelijk vindt hij door zijn deelname aan het programma alsnog de ware liefde. "Ik heb prachtige brieven mogen ontvangen. Dat geeft een goed gevoel."

Teleurgesteld

Hoewel boer Rob geen spijt heeft van zijn deelname aan Boer zoekt vrouw, is hij wel enigszins teleurgesteld in de makers van het populaire programma. Rob kreeg nogal wat kritiek over zich heen en volgens hem komt dat vooral omdat hij zo negatief is neergezet.

In het AD blikte hij terug op zijn BZV-avontuur. "Ik ben eigenlijk een normaal iemand die soms misschien wel lekker prettig gestoord is, maar niet zo overdreven als ze in het programma hebben neergezet." Volgens de kersenteler is er dan ook flink geknipt en geplakt met de beelden: "Ze knippen en plakken toch typetjes aan elkaar. Rob moest op een of andere manier negatief worden."

Menig kijker vond Rob nogal opdringerig en sommigen adviseerden zijn dates zelfs om zich snel uit de voeten te maken. "Dan word je wel kwaad ja", aldus Rob. "Dat ze zelfs schrijven: ‘het is bijna metoo wat die Rob doet’, dat kan ik niet begrijpen. Die berichten zijn zó negatief. Het was bij de konijnen af." Hij heeft dus geen spijt van zijn deelname, maar teleurgesteld is hij wel: "Zo wil ik niet overkomen. Maar dat moet je gewoon slikken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.