Terug

Volg Shownieuws

Toekomstige president Biden gevaccineerd

Toekomstige president Biden gevaccineerd

Nieuws

22 dec 2020, 08:00

De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden is maandag ingeënt met het vaccin van Pfizer in een ziekenhuis in Newark in de staat Delaware. Tijdens een live tv-uitzending van de vaccinatie riep hij Amerikanen op zich ook te laten vaccineren. "Er is niets om je zorgen over te maken."

De Democraat Biden heeft beloofd de strijd tegen de coronapandemie tot zijn eerste prioriteit te maken als hij president is. Hij drong er maandag bij zijn landgenoten op aan maskers te blijven dragen en de aanwijzingen van deskundigen op te volgen.

Bidens vrouw Jill werd al eerder maandag gevaccineerd, zei het team van Biden. Aanstaand vicepresident Kamala Harris en haar man volgen later.

Vicepresident Mike Pence en zijn vrouw Karen hebben zich vrijdag al laten inenten tegen het coronavirus, ook live op televisie. Ook de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi en Mitch McConnell, de leider van de Republikeinen in de Senaat, hebben zich vrijdag laten inenten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.