Terug

Volg Shownieuws

Tom Coronel zonder Rob van Gameren theater in

Nieuws

6 feb 2022, 14:11

Cabaretier Rob Kamphues en voormalig autocoureur Robert Doornbos gaan de komende twee maanden het theater in zonder analist en presentator Rob van Gameren. De drie mannen zouden tot eind maart op het podium te zien zijn met Het Grote Grand Prix Circus II.

Maar Van Gameren heeft daags voor de aftrap wegens privéomstandigheden moeten besluiten van de tournee af te zien, laat Kamphues weten. "We hebben de show snel herschreven en de mensen krijgen alsnog een geweldige avond", belooft hij. "Al hadden we Rob er natuurlijk liever wel bij gehad."

In Het Grote Grand Prix Circus II nemen de mannen het publiek mee achter de schermen van de razend populaire autosport. De analisten zijn bekend van hun bijdragen aan de tv-uitzendingen rondom de Formule 1. Kamphues blijft programma's maken voor Ziggo Sport, terwijl Coronel overstapt naar Viaplay, die nu de belangrijkste F1-rechten bezit.

Veel voorstellingen zijn uitverkocht. Voor een paar theaters zijn nog kaarten beschikbaar.

Dakar

Tom Coronel heeft het bij de afgelopen Dakar flink aan de stok gekregen met een andere coureur. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.