Terug

Volg Shownieuws

Tony Junior onthult aantal bedpartners

Nieuws

25 sep 2021, 17:18

Het aantal bedpartners van Tony Junior is niet op twee handen te tellen. Sterker nog, er zijn er minimaal zes en maximaal zestig voor nodig.

Dit vertelt de Bachelor bij Rooijakkers over de Vloer. Als presentator Art aan hem vraagt met hoeveel vrouwen hij tussen de lakens is gedoken, zegt hij: "Ik zeg altijd tussen de 30 en 300."

Een vrouwenverslinder dus, maar in de toekomst wenst hij een brave, goede huisvader te worden. "Ik ben nu al bezig om mijn kinderen later een goede jeugd te geven, en ervoor te zorgen dat ze niets tekort komen", zegt hij in hetzelfde programma. "Ik wil mijn kinderen een jeugd geven die ik nooit gehad heb."

Maan

Een van die 30 tot 300 bedpartners is Maan de Steenwinkel. Een bijna letterlijk onvergetelijke, want het slipje van zijn ex-vriendin hangt nog altijd boven zijn bed. Hij wordt er dus nog dagelijks aan herinnerd.

"Toen wij uit elkaar gingen had zij (Maan, red) ooit dat broekje voor mij gekocht omdat wij een liedje samen hadden: 'Ik geef je een roosje m'n roosje'", vertelde Tony in het programma "En toen had ze die gekocht en daar staat een roosje op. Toen had ze die aangedaan voor de laatste keer... en toen zei ik: ik wil hem houden."

Relatie

Mocht Tony in de toekomst een vriendin krijgen, hoeft ze niet bang te zijn dat ze naar het slip van Maan moet blijven staren. "Het slipje gaat echt wel een keer weg. Als ik echt in een relatie kom, dan laat ik het natuurlijk niet hangen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.