Terug

Volg Shownieuws

'Top Notch moet Bilal weer kans geven'

'Top Notch moet Bilal weer kans geven'

Nieuws

28 mei 2021, 22:22

Platenlabel Top Notch zou Bilal Wahib moeten vergeven en weer de kans moeten geven om muziek te gaan maken. Dat stelde expert Rob Goossens vrijdag aan de desk bij RTL Boulevard.

"Wat Bilal heeft gedaan is niet goed", stelde Goossens. "Maar mensen zijn klaar om hem te vergeven voor wat hij heeft gedaan." De acteur en rapper vroeg eerder dit jaar een minderjarige jongen online zijn piemel te tonen. Na dit incident lieten talloze grote partijen in de mediawereld, waaronder Top Notch, Wahib vallen.

Top Notch kreeg de afgelopen week veel kritiek dat het bedrijf geen stelling nam tegen Lil Kleine, die in Ibiza werd opgepakt omdat hij zijn vrouw mishandeld zou hebben. De zaak werd na een paar dagen geseponeerd. "Misschien komt het omdat de helft van die tent vreet van het succes van Lil Kleine", suggereerde Goossens in RTL Boulevard.

Het platenlabel plaatste donderdagavond een verklaring op Instagram, maar ging inhoudelijk niet op de zaak in. Eigenaar Vincent Patty beklemtoonde dat de verantwoordelijkheid van het label ligt bij de artiesten en hun families, "zeker waar het privésituaties betreft". Ook benadrukt Patty een persoonlijke band met zijn artiesten te hebben. "Laat duidelijk zijn: wij zijn niet vatbaar voor collectieve druk of bullying."

Op de vraag wat er nou precies heeft plaatsgevonden in het hotel, heeft nog geen van de partijen antwoord gegeven. Naar aanleiding van het incident heeft zender FunX besloten voorlopig geen muziek van Lil Kleine meer te draaien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.