Terug

Volg Shownieuws

Topless Monica Geuze stiekem gefotografeerd

Topless Monica Geuze stiekem gefotografeerd

Nieuws

20 aug 2022, 11:25

Monica Geuze is onlangs stiekem gefotografeerd, terwijl ze halfnaakt op het strand lag te zonnen. Ze had het gelukkig door en kon ingrijpen...

De influencer vertelt dit in haar podcast Geuze en Gorgels. Ze heeft het samen met Kaj Gorgels over naakt zonnen. "Dat kan niet meer, omdat al die viespeukjes foto's maken tegenwoordig", zegt Kaj erover.

Monica heeft dit zelf ondervonden. Op een vrije dag bij de opnames van Temptation Island besloot Monica topless naar het strand te gaan. "Toen lag er een Belgische rukker foto's van mij te maken en ik zag dat."

Ze confronteerde de man met zijn daden en zegt hem het leven wel even zuur te hebben gemaakt. "Hij lag met zijn vrouw ook gewoon en ik zag dat hij het de hele tijd bij andere vrouwen ook deed die topless liepen." Wat de vrouw vond van het incident, laat ze in het midden.

Vorig jaar werd Monica verkozen tot mooiste vrouw van Nederland volgens FHM 500. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Monica haar prijs in ontvangst nam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.