Terug

Volg Shownieuws

Toppers-concerten in mei 2020 in ArenA gaan niet door

Nieuws

11 nov 2019, 21:32

De Toppers-concerten in de Johan Cruijff ArenA in mei 2020 gaan niet door. Vanwege het EK voetbal is de ArenA niet beschikbaar en daarom wordt uitgeweken naar Ahoy Rotterdam. De concerten worden verplaatst naar eind december en zullen helemaal in het teken staan van kerst.

In eerste instantie zouden ze eind mei plaatsvinden. Maar door het EK 2020, waarvan een aantal wedstrijden plaatsvindt in de Johan Cruijff ArenA, is er niet genoeg tijd om logistiek alles in orde te krijgen, meldt de producent van de shows maandag.

https://www.instagram.com/p/B4u_taFJNV7/

De Topper-concerten vinden nu op 22, 23, 24 en 26 december plaats in Ahoy Rotterdam. De formatie bestaat uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Het eerste Toppers-concert vond plaats in 2005. Het is de bedoeling om in 2021 weer 'gewoon' eind mei een reeks concerten te organiseren.

Afgelopen mei vierden ze hun 15-jarig jubileum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.