Terug

Volg Shownieuws

Treurig nieuws voor André Hazes: 'Het regent kritiek'

Nieuws

1 okt 2022, 10:14

Vanaf 20 oktober kunnen we massaal kijken naar de documentaire serie over het leven van André Hazes. Hoewel dit hoge woord al uit was, blijft het online regenen aan kritiek...

Onder het Instagrambericht van Videoland waarin de documentaire serie wordt aangekondigd, stroomt het vol met haat een kritiek. Het lijkt erop dat Nederland niet meer zit te wachten op nog meer Hazes.

Maar is dit eigenlijk wel zo? Zijn deze haters niet de eerste mensen die straks zitten te smullen van de serie? Om hier achter te komen heeft Shownieuws het testpanel van 'Wat vindt Nederland' het vuur aan de schenen gelegd.

"Denkt u dat Nederland nog zit te wachten op een documentaire serie over André Hazes?" werd hen gevraagd. Zie de video bovenaan de pagina om te zien hoe het panel hierop gereageerd heeft. De Shownieuwsdesk reageert geshockt op de percentages. 

Vervolgens werd er nog een vraag aan het panel voorgelegd. Omdat de familie bekend staat om het modder gooien naar elkaar, werd er gepeild wie de favoriete Hazes is. "Welk lid van de familie Hazes wekt bij u de meeste sympathie op?" werd gevraagd aan het panel. De uitslagen zijn te zien in onderstaande video.

Zo populair is de Hazes familie
1:15
Zo populair is de Hazes familie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.