Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw inbraak bij Monica Geuze

Nieuws

10 apr 2022, 13:55

Monica Geuze is opnieuw slachtoffer van inbraak. Er zijn spullen uit haar auto gestolen...

De presentatrice deelt op Instagram Stories een sarcastisch bericht, waarin ze de inbrekers bedankt. "Thanks aan de twee zwervers die vannacht om 03.00 mijn auto hebben opgeruimd", schrijft ze met een hartje bij een selfie.

"Hoop dat het Sophie Mae-pakket jullie huis als een thuis zal laten voelen, jullie de show stelen met mijn Burberry-trenchcoat en jullie een hoop vrouwtjes mogen verleiden met die prachtige, maar vooral sexy Dsquared2-boots", vervolgt Monika.

"Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond!" sluit ze cynisch af.

Autoruiten

Het is niet de eerste keer dat er spullen uit de auto van Monica gejat worden. Haar autoruiten werden zelfs al twee keer eerder ingetikt.

Monica deelde in september vorig jaar nog een heftige video op Instagram, waarop te zien is dat de ruiten van haar auto compleet waren vernield. De ravage is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Inbraak

Het gebeurt vaak dat Monica het slachtoffer is van een inbraak. In 2020 wisten dieven een ruit in te tikken van haar huis in Vinkeveen, maar zij maakten geen buit. Ook maakte zij in haar podcast bekend dat zij jaren geleden is beroofd van haar Rolex-horloge.

Inmiddels is de influencer verhuisd naar Amsterdam. In de video hieronder geeft zij vol trots een tour door haar nieuwe huis.

ZIEN: Monica Geuze showt vol trots haar nieuwe huis
10:21
ZIEN: Monica Geuze showt vol trots haar nieuwe huis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.