Terug

Volg Shownieuws

Trijntje denkt liever aan wat er in coronatijd allemaal wel kan

Trijntje denkt liever aan wat er in coronatijd allemaal wel kan

Nieuws

25 dec 2020, 09:30

Net als haar collega’s heeft ook Trijntje Oosterhuis een gek jaar achter de rug. De zangeres moest door de coronacrisis haar plannen meerdere keren bijstellen, maar bij de pakken neerzitten doet ze niet.

"Ik noem mezelf manisch positief", zegt Trijntje lachend tegen het ANP. "Natuurlijk zit ik er ook wel eens doorheen en is het frustrerend en vermoeiend dat je veel werk hebt aan het steeds aanpassen van je plannen. Maar je teleurstelling moet je parkeren en kijken naar wat allemaal wel kan."

Zo kon de zangeres vorige maand wel haar kerstalbum Wonderful Christmastime uitbrengen. Een plaat die ze al in de zomer opnam met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. "In de bloedhitte met kerstverlichting in de studio. Met meters aan kabels omdat iedereen in een andere ruimte moest opnemen."

Het beste

Meestal heeft Trijntje in de kerstperiode een volle agenda. Maar optredens zitten er met de feestdagen niet in. "Ik ben vaak aan het optreden en dan gaat de hele familie mee: gezellig."

Tussen de shows door heeft de zangeres normaal gesproken ook vaak kerstdiners met vrienden. "Iedereen brengt dan wat eten mee. Dat gaat dit jaar niet lukken, maar ik heb gelukkig wel een livestreamconcert gedaan. We gaan er het beste van maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.