Terug

Volg Shownieuws

Trijntje Oosterhuis krijgt uniek verjaardagscadeau

Trijntje Oosterhuis krijgt uniek verjaardagscadeau

Nieuws

5 feb 2017, 21:03

Trijntje Oosterhuis is zondag 44 jaar geworden. De zangeres viert haar verjaardag in stijl, want haar vriend Alvin geeft haar een platenspeler cadeau. Een presentje waar ze maar al te blij mee is. "Vandaag is m'n verjaardag en dat vier ik met iedereen die mij lief is! Natuurlijk altijd met veel mooie muziek! Deze platen speler net gekregen van mijn liefde @shadoseeka. Boven aan m'n verlanglijst!".

Alvin heeft ook een foto uit de oude doos gevonden. "We gaan ver terug..", zegt Trijntje. Het kiekje is van 28 jaar geleden waar de zangeres poseert met een saxofoon in haar handen.

https://www.instagram.com/p/BQIZdG4AgnY/?taken-by=trijntjeoosterhuis "@shadoseeka post deze antieke foto net voor m'n verjaardag! Hoe leuk is dit! De eerste formatie van Total Touch! Idd ik met een saxofoon. Maar daar ben ik gelijk mee gestopt hoor toen ik mijn grote voorbeeld en lieve vriendin @realcandydulfer hoorde spelen ??? we go way back.. ik denk dat dit ongeveer 28 jaar geleden is. En dan zeg ik dus niet hoe jong ik vandaag geworden ben he ?? #wegowayback #totaltouch #throwbacksunday", aldus de jarige Trijntje.

https://www.instagram.com/p/BQISJ9lgUJz/?taken-by=trijntjeoosterhuis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.