Terug

Volg Shownieuws

Trump: 'De Niro heeft een enorm laag IQ'

Trump: 'De Niro heeft een enorm laag IQ'

Nieuws

13 juni 2018, 15:44

Robert De Niro heeft volgens de Amerikaanse president Donald Trump "een enorm laag IQ". Het zal je maar gezegd worden...

Op de terugweg van de topontmoeting met de Koreaanse leider Kim Jong-un veegde Trump in twee tweets de vloer aan met de top-acteur.

De Niro had bij de Tony Awards-uitreiking een staande ovatie gekregen na zijn anti-Trump speech. Die begon de acteur met de woorden: "Fuck Trump!" Ook bood hij op de Canadese tv zijn excuses aan voor "het idiote gedrag van mijn president"; naar aanleiding van harde kritiek van Trump op de Canadese premier Justin Trudeau.

"Wakker worden sufkop!", buldert Trump tegen De Niro, die volgens de president teveel klappen op z'n hoofd gehad heeft "door echte boksers". De Niro kreeg in 1990 een Oscar voor zijn rol in de boksfilm Raging Bull. Trump wekt de suggestie dat De Niro daardoor "tamelijk in de war is".

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1006833568641777664

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.