Terug

Volg Shownieuws

Tweede realityster duikt op in B&B Vol Liefde

Nieuws

12 juli 2022, 20:23

Er duikt opnieuw een Lang Leve De Liefde-ster op in B&B Vol Liefde. Naast Alex is ook Hayriye eerder te zien geweest in een datingprogramma...

De oplettende redactie van LoveReality.nl heeft opgemerkt dat er twee oudgedienden van het SBS-programma in de verschillende B&B's opduiken. Eerst werd al Alex gespot, die op date gaat met Astrid. Hij ging eerder op date met Caroline in Lang Leve De Liefde, zoals je kan zien in de video hieronder.

Lang Leve de Liefde S3 E51
21:48
Lang Leve de Liefde S3 E51

Maar Alex blijkt niet de enige. Ook Hayriye, die op date gaat met Hans in B&B Vol Liefde, was te zien in Lang Leve De Liefde. Je ziet haar hieronder met Bob.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is maandagavond van start gegaan. Het belooft een liefdevol seizoen te worden, want op de eerste beelden was al een dikke zoen te zien...

Helaas kan Art Rooijakkers het programma voorlopig niet presenteren vanwege stembandproblemen. Zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.