Terug

Volg Shownieuws

Op deze dag komt tweede seizoen van Netflix-serie You uit!

Op deze dag komt tweede seizoen van Netflix-serie You uit!

Nieuws

6 aug 2019, 17:01

Alle fans van de populaire Netflix-serie You moeten deze datum in hun agenda vrijhouden. Eind dit jaar, op 26 december, is het tweede seizoen namelijk te zien op de streamingdienst! Pas op! Het bericht bevat spoilers over het eerste seizoen.

Het eerste seizoen, met Gossip Girl-acteur Penn Badgley (Joe Goldberg) in de hoofdrol, eindigde met een grote cliffhanger. Nadat Joe helemaal doorgedraaid is en 'zijn' Beck vermoord heeft, blijkt ook nog eens dat een oude bekende is teruggekeerd, zijn ex-vriendin Candace. Zij vertelt tegen Joe dat ze nog een paar onafgemaakte zaken wil afhandelen, waarna het beeld op zwart gaat.

In seizoen twee zal er dan ook te zien zijn wat er allemaal gebeurd is tussen de twee en wat Candace in haar schild voert.

Gossip Girl

Overigens is er nog méér goed nieuws voor de iedereen die fan is van Penn Badgley. Midden juli werd bekend dat de hitserie Gossip Girl nieuwe afleveringen krijgt!

https://www.instagram.com/p/Bt6wsvJBC5c/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.