Terug

Volg Shownieuws

Tygo Gernandt deelt bizarre nieuwe rol

Nieuws

8 juli 2024, 22:57

Tygo Gernandt gaat binnenkort in een nieuwe Nederlandse speelfilm een vrouw spelen. Dat vertelt de acteur, die vorig jaar zijn relatie zag stranden (zie video), in de nieuwe editie van de podcast NandoLeaks van dj Fernando Halman.

Tygo wordt vaak in films en series gecast als slechterik. "Maar ik ga nu in een nieuwe film een vrouw spelen", verklapt hij. Hij omschrijft het project als "een Tootsie-achtige film, maar geen komedie". In de film Tootsie uit 1982 speelt Dustin Hoffman een acteur die zichzelf als vrouw verkleedt om betere rollen te krijgen. De transformatie leverde Dustin een Oscarnominatie op.

De Nederlandse acteur wil zijn vrouw "wel op een andere manier gaan neerzetten. Maar ik haal het allemaal meestal uit mezelf. Ik ben nu erg aan het opletten en kijk naar vrouwen die ik ongeveer ga spelen. Hoe bewegen ze, hoe lopen ze, hoe praten ze?" Ook loopt Tygo thuis veel op hoge hakken om te oefenen, vertelt hij. De acteur laat maandag aan het ANP weten dat hij verder nog geen informatie mag delen over de nieuwe film.

Getypecast

Tygo stelt in het gesprek met Fernando dat hij het leuk vindt als hij niet wordt getypecast. "In Bon Bini Holland speelde ik bijvoorbeeld een advocaatje. Maar ik speel inderdaad vaak de slechterik. Ik ben de meest doodgestoken en doodgeschoten acteur in Nederland. En ik heb de meeste mensen vermoord. Dat terwijl ik nog nooit iemand in mijn leven een klap heb gegeven. Mensen denken bij mij altijd: 'pas op'. Maar dat hoeft dus niet."

Shownieuws: Halftime show, is iedere dag rond 22:00 uur te zien bij SBS6 met het laatste entertainmentnieuws, crime, en royalty. In de video onderstaand is de meest recente uitzending te zien.

Naar de aflevering van Shownieuws

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.