Terug

Volg Shownieuws

Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber hoofdrol in piratenfilm

Nieuws

30 juli 2019, 13:59

Tygo Gernandt en Egbert-Jan Weeber zijn voor het eerst sinds 2003 weer samen in een film te zien. De acteurs, die destijds in Van God Los speelden, vertolken de hoofdrollen in de nieuwe film De Piraten van Hiernaast. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks dinsdag bekendgemaakt.

De acteurs kruipen in de verfilming van de succesvolle gelijknamige boekenreeks beiden in de huid van een piraat. Zo speelt Tygo de gemene Knokige Krelis en is Egbert-Jan te zien als Kapitein Hector Donderbus. Ook onder anderen Ilse Warringa, Anne-Marie Jung en Bert Hana hebben een rol bemachtigd. De kinderhoofdrollen worden gespeeld door Matti Stooker, Samuel Beau Reurekas en Celeste Holsheimer.

De opnames van de door Pim van Hoeve geregisseerde film zijn al in volle gang. De film moet volgend voorjaar of zomer in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.