Terug

Volg Shownieuws

'Uitspraken Ruud de Wild over Coen en Sander zijn onjuist'

'Uitspraken Ruud de Wild over Coen en Sander zijn onjuist'

Nieuws

24 mei 2022, 21:11

Sander Lantinga heeft dinsdagavond in HLF8 gereageerd op de geruchten dat hij en Coen Swijnenberg stoppen met de Coen en Sander Show op Radio 538. Toen presentatrice Leonie ter Braak de 45-jarige radio-dj met de geruchten confronteerde, zei Lantinga dat het verhaal dat hij en Swijnenberg uit elkaar gaan "al een week of twee" de ronde doet.

"Er gaan heel veel geruchten", zei Lantinga aan de talkshowtafel. "Die gaan al een week of twee. We hebben er elke keer voor gekozen om er niet op te reageren. We gaan morgen om kwart voor vijf reageren op de geruchten", aldus de dj. Eerder dinsdag plaatste het duo een bericht op Twitter waarin stond dat er woensdag om 16.45 uur nieuws meegedeeld zal worden."

De Coen en Sander Show bestaat al zestien jaar. Lantinga zegt geen last te hebben van verveling. "Het is je eigen programma, het draagt je naam. De Coen en Sander show is ons kindje, daar wil je voor zorgen."

Ruud de Wild

Dinsdagmiddag beweerde Ruud de Wild in zijn radioprogramma heel stellig dat Lantinga en Swijnenberg uit elkaar gaan. "Sander gaat naar Veronica en Coen naar Radio10", aldus de Wild. "Morgen gaan ze bekendmaken dat ze stoppen."

Een woordvoerder van Talpa laat aan Shownieuws weten dat de beweringen van De Wild onjuist zijn. "Wat Ruud de Wild zegt klopt niet. We raden je aan morgen om 16:45 uur naar 'De Coen en Sander Show' te luisteren voor het echte verhaal!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.