Terug

Volg Shownieuws

Uniek kijkje achter de schermen bij James Bond: No Time to Die

Uniek kijkje achter de schermen bij James Bond: No Time to Die

Nieuws

7 sep 2020, 17:47

Van Jamaica tot Schotland. Voor de nieuwste James Bond film getiteld No Time to Die vliegt Daniel Craig en de rest van de cast en crew de hele wereld over. Celine Huijsmans kreeg de unieke kans achter de schermen mogen te kijken van deze mega film-productie. En dus vloog onze eigen Bond-girl naar Schotland…

No Time To Die was de eerste film die in het voorjaar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Daarna volgden veel blockbusters, zoals Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2. Maar nu de thriller Tenet het afgelopen weekend in heel Europa volle zalen trok, lijkt aangetoond dat grote films ook met alle coronarestricties toch een succes kunnen worden.

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

De 25e Bond-film gaat in november in première. Hierin moet de Britse spion, gespeeld door Daniel Craig, de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.