Terug

Volg Shownieuws

Update over meldingen van brand en kindermishandeling bij Nicki Minaj

Update over meldingen van brand en kindermishandeling bij Nicki Minaj

Nieuws

11 juni 2023, 19:05

Nicki Minaj is onlangs in een nacht tijd tot twee keer toe slachtoffer geweest van een valse melding bij hulpdiensten in haar woonplaats Los Angeles. Volgens entertainmentwebsite TMZ is over de 40-jarige rapper een valse brandmelding gedaan en ook werd er gebeld over vermeende kindermishandeling in haar privéwoning.

Allebei de meldingen zouden eerder deze week anoniem zijn gedaan. De lokale politie besloot om er vervolgens op af te gaan en constateerde uiteindelijk dat het loos alarm was.

Volgens TMZ laat Minaj, wereldwijd bekend van hits als Starships en Anaconda, het er niet bij zitten. De rapper is naar verluidt bezig juridische stappen te nemen tegen de vermeende melder(s).

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video hieronder zie je de aflevering van 10 juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.