Terug

Volg Shownieuws

Utopia-baby op komst: Romy en Cemal verwachten eerste kindje!

Utopia-baby op komst: Romy en Cemal verwachten eerste kindje!

Nieuws

12 aug 2019, 20:29

Er is een Utopia-baby op komst! Voormalig Utopianen Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek verwachten samen hun eerste kindje. De kleine wordt in maart verwacht.

Romy kan haar geluk niet op. "Zo blij dat ik het eindelijk van de daken kan schreeuwen! Ik ben zwanger! Samen met de liefde van mijn leven gaan wij een klein wondertje ter wereld brengen! Een nieuwe baan, een nieuw huis, en een kleine! Mijn geluk kan niet meer op. Ik had dit met niemand anders willen meemaken lieve, lieve schat van mij, Cemal," schrijft ze bij de zwangerschapsaankondiging.

De aanstaande vader deelt dezelfde foto met de tekst: ''Met trots kunnen wij bekend maken dat er een kleine onderweg is. Ik mag in mijn handen knijpen met mijn vrouwtje en binnenkort moeder @romykoldenhof_official ❤Met niemand anders had ik dit willen meemaken. Wij kunnen niet wachten om onze kleine wonder straks in de armen te nemen en al onze liefde te geven. Deze stap in het leven is een grote stap, het is eng, het is spannend, ik ben bang om te falen. Maar toen ik jou echo zag en wist dat het goed zat, vielen al mijn angsten en twijfels weg. 1 team, 1 taak.''

Twee jaar lang deelden Romy en Cemal lief en leed in Utopia, tot de eerste versie van dit SBS6-realityprogramma medio 2018 stopte. Iedereen kon heerlijk meegenieten van hoe zij smoorverliefd op elkaar werden en hoe zij samen de lusten en de lasten van hun opbloeiende relatie droegen (zie video hierboven).

https://www.instagram.com/p/B1EpZANC9_U/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.