Terug

Volg Shownieuws

Utopia-Franny verbreekt laatste banden met Timothy

Nieuws

15 sep 2020, 20:28

Franny uit Utopia is eindelijk echt helemaal klaar met haar ex Timothy. Op Instagram laat ze zien hoe ze haar laatste banden met Timothy op een pijnlijke wijze verbreekt...

Tijdens haar verblijf in Utopia verloofde Franny zich met Timothy. Ze was zo verliefd dat ze de verlovingsdatum, 18-02, liet tatoeëren op haar arm. Na zijn exit uit Utopia, die je bovenaan deze pagina kan zien, kwam er echter toch een einde aan de relatie van het stel. Hij maakte het uit via een brief.

Die tatoeage van de verlovingsdatum is nu verleden tijd. "Ik zeg doei tegen ongelukkige tijden", schrijft Franny op Instagram bij beelden van het verwijderen van haar tatoeage. "Daaag, verlovingsdatum!" schrijft ze.

Haar fans snappen Franny's keuze maar al te goed en laten dat weten in de reacties. "Super gedaan Franny. Héél dapper van je. Complimenten en weg met dat nare verleden", valt er bijvoorbeeld te lezen.

Papa Timothy

Timothy leidt ondertussen een compleet ander leven. De Utopia-casanova heeft zijn wilde haren verloren en is de trotse vader van een gezinnetje, zo laat hij geregeld zien op Instagram. Met zijn kindje, vriendin en puppy is het huisje, boompje, beestje voor de ex van Franny.

https://www.instagram.com/p/CCgte5BJq3i/

https://www.instagram.com/p/CBvtMxyprsD/

https://www.instagram.com/p/CAX16CdJhIH/

De oud-Utopiaan werd enkele maanden geleden voor de eerste keer vader. Dochtertje Jelizah werd op zaterdag 25 april geboren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.