Terug

Volg Shownieuws

Utopia-Romy in tranen om verdrietig nieuws dochtertje

Nieuws

20 nov 2021, 12:44

Romy Koldenhof is erg verdrietig. De Utopia-ster heeft vervelend nieuws te melden over haar dochtertje...

"Even weer wat minder nieuws", schrijft Romy bij de onderstaande foto met dochter Marley. "Een hele verdrietige Romy."

"Zometeen weer naar huisartsenpost", vervolgt ze. "Marley blijft mega erg hoesten, proesten, hele nacht een te snelle ademhaling. Pff, ik word gek." Ze belooft haar volgers op de hoogte te houden.

Marley Hazebroek

Romy en Cemal, die elkaar in het realityprogramma Utopia leerden kennen, werden in maart 2020 de trotse ouders geworden van hun dochtertje Marley Hazebroek. "Kerngezond geboren op 15 maart om 04:23. Wij houden zoveel van jou, wat een onbeschrijfelijk gevoel is dit ?", schreef Romy er toen over op Instagram.

Shownieuws ging eind januari 2020 nog langs bij de toen nog hoogzwangere Romy. “Ik had eigenlijk verwacht dat ik allerlei kwaaltjes en dingetjes zou krijgen, maar eigenlijk, op de hormonen na, en dan moet ik even naar Cemal kijken, die heeft echt wat te verduren gehad. Echt heel erg, dan ben ik echt een heks af en toe", vertelde ze toen over haar zwangerschap. In de video hierboven is het hele gesprek te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.