Terug

Volg Shownieuws

Vacaturealert! Monica Geuze zoekt assistent

Nieuws

9 nov 2022, 17:48

Monica Geuze is op zoek naar een management assistent en P.A. Dit laat de influencer dinsdag weten op haar Instagramstory. Als dit geen droombaan is...

De vacature van deze baan is te vinden op de website VacatureVia. Ze is op zoek naar een management assistent en P.A. Tijdens deze baan zal je Monica en haar manager ondersteunen. Ook help je met het maken van content en beheer je haar agenda.

Eisen

Om de influencer perfect te kunnen ondersteunen moet je natuurlijk wel aan een aantal eisen voordoen. Zo moet je minimaal drie jaar ervaring hebben in het vak en moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto.

Crush

Monica Geuze is natuurlijk bekend van haar vlogs. Ook maakt ze samen met haar beste vriend en presentator Kaj Gorgels de populaire podcast: Geuze en Gorgels. Laatst deed Geuze hierin een boekje open over wie nu eigenlijk haar BN'er crush is. Je hoort het in de video hierboven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.