Terug

Volg Shownieuws

Vader Bachelor-Diva blijkt multimiljonair

Vader Bachelor-Diva blijkt multimiljonair

Nieuws

16 juli 2021, 18:33

Tony Junior zou zomaar eens een steenrijke schoonvader kunnen krijgen. Een van de kandidaten uit The Bachelor blijkt een multimiljonair als vader te hebben.

Diva, die furore maakt in het programma met haar opvallende stem, is de dochter van David Brons. Toen hij 19 was, startte hij het softwarebedrijf Davilex. Daarna baatte hij jarenlang discotheek Matrixx uit en begon hij ook met grote feesten en festivals, zoals Emporium en Dreamfields.

Zijn vermogen werd in 2007 nog geschat op 5 miljoen euro. Hoewel zijn dochter bekend werd door haar uitspraak "Ik zit liever op een rubberboot dan op een jacht", lijkt zij dus eerder op een luxe jacht te zijn opgevoed dan op de rubberboot.

Stem

Op social media was Diva's stem hot topic na de eerste aflevering van het programma. De brunette kreeg ontzettend veel haat. "Ik vind het niet erg, want heb zelf ook met de kijkers te doen", schreef ze daar later over op Instagram.

"Maar voor de mensen die ook leven met een kut stem en er dagelijks opmerkingen over krijgen", ging Diva verder. "Onthoud dat het belangrijker is wat je zegt dan hoe je klinkt! Je kunt gezegend zijn met de mooiste stem van de wereld maar als er alleen maar negativiteit of onzin uit komt, kom je nog nergens."

Maan

Onlangs verklapte Tony, de ster van de show, aan Shownieuws dat hij zijn ex-liefje Maan als eerste belde over zijn deelname aan The Bachelor. "Ik belde haar, want we zijn nog altijd super goed samen en we zijn nog steeds gek op elkaar op vriendschappelijk level."

Toch moest Maan even slikken toen ze het nieuws hoorde. Hoe ze reageerde, vertelt Tony in de video bovenaan deze pagina.

Bron foto: Videoland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.