Terug

Volg Shownieuws

Vader Claire zoekt weer contact met Maxime Meiland

Vader Claire zoekt weer contact met Maxime Meiland

Nieuws

28 nov 2020, 13:45

De ex van Maxime Meiland en vader van Claire zoekt weer contact met Maxime. Dat vertelt Evert Santegoeds in bovenstaande video.

Weekblad Privé mocht exclusief bij de eerste liefdesvakantie zijn van Maxime en haar vriend Leroy, die al serieuze plannen hebben samen! Ze denken zelfs al aan een broertje of zusje voor Claire en een huwelijk volgend jaar wordt zeker niet uitgesloten.

Nu Maxime weer helemaal happy is in de liefde, heeft ze onlangs uit het niets een bericht van haar ex gekregen. Volgens haar heeft hij bewust afstand gedaan van Claire, maar nu, 3 jaar later, wil hij toch zijn dochter zien. Maxime is ten einde raad, aldus Evert.

De jongste dochter van Martien en Erica is tot over haar oren verliefd op Leroy. “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, vertelde ze eerder al aan Shownieuws. De moeder van Leroy en Martien kenden elkaar al want ze hebben samengewerkt in een hotel. Toen Leroy voor het eerst over de vloer kwam bij de Meilandjes, deed hij Martien de groeten van zijn moeder. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.