Terug

Volg Shownieuws

Vader Igone de Jongh laat zich uit over zijn schoonzoon Thijs Römer

Nieuws

7 dec 2022, 15:07

Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) Thijs Römer gaat vervolgen voor drie zedendelicten. Zowel Thijs als zijn vrouw Igone de Jongh blijven sindsdien zwijgen. Haar vader spreekt zich in de nieuwe Weekend wel uit over zijn dochter en schoonzoon...

Het weekblad sprak haar vader afgelopen weekend bij de première van de nieuwe dansvoorstelling van Igone. Over deze roerige periode zegt hij onder meer "Het is heftig. Ik zie aan mijn dochter dat ze zich heel erg vastbijt in haar werk." En over zijn schoonzoon: "We hebben een heel goede band, met veel humor. Ik schrok natuurlijk wel. Ik vind het heel naar voor hem dat hij beschuldigd wordt. We moeten maar afwachten wat daaruit komt, maar voorlopig is er nog niks bewezen." Maar deze beschuldigingen hebben wel een impact op hun relatie. Hij hoopt dat die standhoudt. "Ik hoop het wel… Maar ik weet het niet, ik durf daar echt niks over te zeggen."

De delicten dateren van 2015 tot eind 2017. Het OM meldt dat er geen fysiek contact is geweest tussen Römer en de slachtoffers. De zaak zal in 2022 nog niet voorkomen, maar wordt volgend jaar behandeld, aldus het OM. Eerder dit jaar kwam Römer in opspraak omdat een 20-jarige vrouw hem via Twitter had beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen ze 14 was. Römer heeft die beschuldigingen destijds ontkend.

Eind november was Igone nog bij de première van de balletfilm Piece of My Heart. Ze verscheen op de rode loper, maar zonder Thijs. Igone stond de pers niet te woord, maar liet zich wel zien bij een fotomoment, zie de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.