Terug

Volg Shownieuws

Vader Sarah laat zich uit over André: 'Erg wrang'

Nieuws

13 jan 2022, 16:45

Rudolf, de vader van Sarah van Soelen, laat zich voor het eerst in de media uit over de breuk van zijn dochter en André Hazes. In het Belgische Dag Allemaal noemt hij het erg wrang...

André woonde in bij de familie Van Soelen en kreeg zodoende een goede band met zijn toenmalige schoonvader. Dat André nu volgens Rudolf een relatie met Anne Rose heeft, is volgens hem niet fijn voor Sarah. "Die dame met wie André nu optrekt, dat was een goede vriendin van Sarah. Dat maakt het erg wrang”, aldus André's voormalig schoonvader.

Volgens Rudolf gaat het in ieder geval wel weer goed met zijn dochter. "Ze heeft de draad van haar leven weer opgepakt en heeft veel moed om er opnieuw iets van te maken."

Marbella

Afgelopen december publiceerde Privé kiekjes van de zanger en Anne Rose in het weekblad. Er doen de laatste tijd geruchten de ronde dat de twee meer dan goede vrienden zijn en in de video bovenaan deze pagina vertelt Evert Santegoeds meer over hun gezellige vakantie.

Eind vorige maand meldde een bron aan Shownieuws al dat de zanger niet alleen is in Marbella. Meer is in de video hieronder te zien.

Dit is mogelijk de nieuwe vriendin van André Hazes
3:56
Dit is mogelijk de nieuwe vriendin van André Hazes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.