Terug

Volg Shownieuws

Vader Wibi Soerjadi overleden

Vader Wibi Soerjadi overleden

Nieuws

24 aug 2017, 18:16

In de nacht van woensdag op donderdag is de vader van Wibi Soerjadi overleden. Dr. ir. Raphaël Soerjadi werd 87 jaar oud.

Wibi schrijft: "Mijn lieve, lieve vader overleed afgelopen nacht... Hij was liefdevol, zorgzaam, beleefd en heel speciaal voor me... Een man met karakter, een sterke persoonlijkheid met humor... Hij was vreselijk aardig en de meest intelligente persoon die ik ooit gezien heb... Een kritisch denker. een wijs man. Ik heb heel veel van hem geleerd. Ook al wilde hij dat ik wetenschapper werd in plaats van concert pianist, heeft hij me altijd met warmte en diep gesteund... Dankjewel pap voor alles wat je me gegeven hebt. Ik mis je verschrikkelijk. Ik hou van je pa. Je bent voor altijd in mijn hart. ❤️ Dr. Ir. R. Soerjadi 1930-2017 #dad #died #alzheimer #father #love #respect #hero #strongman #missyou #sad"

https://www.instagram.com/p/BYLsv8blBcE/?taken-by=wibisoerjadi

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.