Terug

Volg Shownieuws

'Vaginakaars' Gwyneth Paltrow brandt Britse huiskamer bijna af

'Vaginakaars' Gwyneth Paltrow brandt Britse huiskamer bijna af

Nieuws

18 jan 2021, 07:44

De 'vaginakaars' van Gwyneth Paltrow heeft in een huiskamer in Londen voor brand gezorgd, meldt The Sun. De kaars, die zou ruiken naar de gevoelige zone van de actrice, ontvlamde namelijk flink volgens de eigenaresse.

Jody Thompson had de kaars gewonnen bij een online-quiz en vertelt aan de Britse tabloid dat er ineens een 50 centimeter hoge steekvlam uit het glazen potje kwam. "De kaars explodeerde en er kwamen grote vlammen en allemaal kleine deeltjes uit", zegt ze. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het hele ding stond in de fik en het was te heet om aan te raken."

Gelukkig is het huis van de 50-jarige Thompson en haar partner David Snow niet afgebrand. "Uiteindelijk kregen we het vuur onder controle en gooiden we de kaars de deur uit. Het hele huis had af kunnen branden. Op dat moment was het best eng, maar achteraf gezien is het best grappig dat de vaginakaars van Gwyneth in mijn huiskamer explodeerde."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.