Terug

Volg Shownieuws

Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen te zien

Nieuws

16 aug 2024, 10:00

Goed nieuws voor alle Gooische Vrouwen'-fans! Na een lange periode van afwezigheid, keren de geliefde dames uit Het Gooi eindelijk terug op het scherm. De hoofdcastleden van deze populaire serie zijn allemaal weer van de partij en het is alsof ze nooit zijn weggeweest (zie video)...

Het nieuwe, zesde seizoen van Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober wekelijks te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. De serie brengt dezelfde vertrouwde sfeer vol humor en drama die de kijker vanuit Het Gooi gewend is.  

In het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen heeft de tijd niet stilgestaan. Cheryl, Claire, Anouk en Roelien staan voor een nieuwe fase in hun leven, vol onverwachte uitdagingen en veranderingen. In Het Gooi is het niet meer zoals het ooit was, en wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer. De vier vriendinnen moeten zichzelf opnieuw uitvinden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan…

Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen gaat over het leven van vier vriendinnen in Het Gooi. De serie was vanaf 2005 te zien bij Talpa en later bij RTL 4. Daarna volgden nog twee films, die allebei een miljoenenpubliek naar de bioscoopzaal wisten te trekken. Ook won Gooische Vrouwen in 2009 de Gouden Televizier-Ring voor beste televisieprogramma.

Hieronder zie je de eerste beelden van het nieuwe seizoen...

Eerste beelden nieuwe Gooische Vrouwen
0:23
Eerste beelden nieuwe Gooische Vrouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.