Terug

Volg Shownieuws

Vandaag publiek afscheid Peter R. de Vries in Carré

Vandaag publiek afscheid Peter R. de Vries in Carré

Nieuws

21 juli 2021, 07:23

Het afscheid van Peter R. de Vries is vandaag en morgen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Vandaag kan het publiek van 11.00 uur tot 20.00 uur afscheid nemen van De Vries, die afgelopen donderdag aan de gevolgen van een schietpartij overleed.

Tijdens de uitvaart morgen wordt vanaf 11.00 uur in besloten kring afscheid genomen door genodigden, namelijk vrienden, familie en anderen die De Vries persoonlijk kenden.

"Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid krijgt een laatste groet te brengen", liet RTL zondag namens de familie weten.

Daarom kan iedereen die afscheid wil nemen van de misdaadverslaggever vandaag bij het theater langskomen. Aangezien rekening wordt gehouden met grote drukte wordt iedereen verzocht het afscheid bij de baar zo kort mogelijk te houden. Zo krijgen zoveel mogelijk mensen de kans hem de laatste eer te bewijzen.

Publiek kan vandaag in Carré afscheid nemen van Peter R. de Vries
1:12
Publiek kan vandaag in Carré afscheid nemen van Peter R. de Vries

Donatie

Alles wordt in het werk gesteld om dit veilig en respectvol te laten verlopen, aldus RTL. Mensen die langs willen komen hoeven geen negatieve coronatest of vaccinatiebewijs te laten zien, maar er wordt wel gevraagd anderhalve meter afstand in acht te nemen. Verder moeten bezoekers mogelijk rekening houden met lange wachttijden.

De familie verzoekt mensen om in plaats van bloemen mee te nemen een donatie te doen aan Stichting de Gouden Tip. Deze inzamelingsactie voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen is opgezet door De Vries.

Peter R. de Vries (64) overleden
3:28
Peter R. de Vries (64) overleden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.