Terug

Volg Shownieuws

Veel kaarsjes op sociale media voor Rob de Nijs

Nieuws

21 apr 2023, 22:33

Op sociale media delen veel mensen vrijdagavond foto's van een kaarsje dat ze hebben aangestoken voor Rob de Nijs. Met de kaarsjes geven mensen gehoor aan de oproep die De Nijs' vrouw Henriëtte vrijdag deed om, naar het bekende liedje Zet Een Kaars Voor Je Raam, een kaars voor de zieke zanger te branden. Meer hierover bekijk je in de video hierboven.

"Dat er maar veel virtuele kaarsjes mogen branden vanavond", schrijft iemand op Twitter bij een bewegend plaatje van een brandend kaarsje. "Hou vol lieve Rob de Nijs", schrijft een ander.

Henriëtte sprak eerder al met Shownieuws over de verslechterde situatie van Rob, bekijk de video hieronder.

Echtgenote Rob de Nijs: hij gaat fysiek achteruit
0:21
Echtgenote Rob de Nijs: hij gaat fysiek achteruit

Toestand zorgelijk

De Nijs ligt sinds donderdag in het ziekenhuis en zijn toestand is "zorgelijk". Henriëtte, de echtgenote van de 80-jarige zanger die lijdt aan de ziekte Parkinson, zei eerder vrijdag tegen De Telegraaf dat het een spannende dag is. "We worden overstelpt door reacties en steunbetuigingen, maar ik richt me op Rob. Ik wijk niet van zijn zijde en kan dus nergens op reageren."

In hetzelfde artikel deed ze de oproep voor de kaarsen. "Het zou mooi zijn als de mensen die van hem hebben genoten nu of vanavond een kaarsje voor hem willen branden: #zeteenkaarsvoorjeraam."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.