Terug

Volg Shownieuws

Veld ontruimd tijdens Groots-concert Guus Meeuwis

Nieuws

16 juni 2024, 19:37

Het Groots met een zachte G-concert van Guus Meeuwis (zie video), is zondagavond korte tijd stilgelegd. Fans van de zanger die op het veld van het Philips Stadion in Eindhoven stonden, moesten het veld verlaten...

Dit gebeurde rond 18.30 uur, bevestigt een woordvoerster van Guus Meeuwis. Een half uur later mochten bezoekers het veld weer op. Volgens de woordvoerster had de organisatie van het concert een "serieus signaal" gekregen van de weerdiensten dat er onweer recht op het stadion afkwam.

"We hebben daarom het zekere voor het onzekere genomen om te zorgen dat iedereen op een veilige plek kwam. Later bleek dat de grote onweersbui toch een andere kant is opgewaaid."

Hieronder een greep uit de berichten op X:

Guus begon vrijdag met de eerste show van zijn allerlaatste Groots met een zachte G-concertreeks. En hij heeft ontzettend genoten, zo liet hij zaterdag weten. "Wat een energie, wat een liefde en wat een gelúksvogel ben ik dat ik dit Grootse feest, nog 8 keer met jullie mag vieren", schreef de zanger op Instagram.

"Groots zijn we samen", aldus Guus. "Júllie maken het magisch." De zeventiende reeks van Groots duurt tot en met 26 juni. De zanger wordt bijgestaan door diverse gastartiesten.

Shownieuws sprak eerder uitgebreid met Guus over zijn allerlaatste concertreeks, zie onderstaande video:

Shownieuws-special over Guus Meeuwis
18:16
Shownieuws-special over Guus Meeuwis

Standbeeld

De zanger werd eerder deze maand nog verrast met een standbeeld van zichzelf voor de hoofdingang van het Philips Stadion in Eindhoven. Het kunstwerk, dat een jonge versie van hem voorstelt, werd onthuld in het bijzijn van Guus zelf en zijn dierbaren. Ook staat hij met zijn concertreeks Groots met een zachte G in het Guinness Book of Records.

Guus emotioneel na vele verrassingen
1:53
Guus emotioneel na vele verrassingen

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.