Terug

Volg Shownieuws

Verbazing na déze Instagram-post Bas Smit over dochter

Nieuws

16 mei 2024, 18:39

Bas Smit heeft op Instagram het nodige los gemaakt met een Story-post over zijn dochter. De influencer onthulde namelijk dat zijn dochter Lola (zie video) voor het eerst menstruatie had, en dat vaderlief naar de supermarkt moest voor hulpmiddelen.

"Girl dad", schreef Bas, die vervolgens een enorme lading reacties in zijn DM kreeg. "Een deel vraagt zich af of Lola niet boos wordt, want het is iets wat je niet deelt. Vinden tieners niet tof." Er zijn echter ook mensen die er heel anders tegenaan kijken. "Een deel vindt het prachtig en ontroerend, want het is een belangrijk onderdeel van het leven. Mooi om te delen."

"Nou, ik kan jullie vertellen dat Lola er helemaal chill mee is", benadrukt de partner van Nicolette van Dam. "Ik heb natuurlijk toestemming gevraagd. Het is al een tijdje bij haar gaande en ze was meer dan blij dat ik in pyjama even naar de supermarkt ging. Is toch machtig mooi voor je kleine meisje?"

Taboe

Bas merkt dat er een taboe op heerst. "Vooral als vader moet je even je plaats weten.. Nou, ik kan je vertellen zo’n truttig, preuts, ouderwets gezin zijn wij niet. Ik woon met drie meiden dus als ik er zo in zou gaan zitten mis ik een belangrijk deel van alles wat ze meemaken in hun jeugd. Het stomme is dat ik vanochtend spontaan foto gedeeld had en weer direct verwijderd had toen ik een paar afkeurende berichtjes kreeg. Toen belde ik Lola en Nic om te checken en zij vonden het dus helemaal niet raar en helemaal prima."

Nicolette van Dam en Bas Smit slepen Coca Cola voor de rechter
1:28
Nicolette van Dam en Bas Smit slepen Coca Cola voor de rechter

Rechtszaak tegen Coca Cola

Gelukkig maar, want Bas heeft momenteel genoeg aan zijn hoofd. Vorige maand werd namelijk bekend dat Nicolette en Bas een rechtszaak hebben aangespannen tegen Coca Cola (zie video). Aan Shownieuws liet het koppel al weten dat ze vol vertrouwen zijn in hun poging om ruim 2 miljoen euro los te weken bij het miljardenbedrijf. De deal was dat Nicolette en Bas de cola zouden gaan promoten op vijf festivals. Uiteindelijk ging er van die festivals maar eentje door, daarvoor kreeg het koppel naar verluidt 600.000 euro. Maar ondanks dat de deal van 2,6 miljoen euro voor vijf festivals was, willen ze de resterende 2 miljoen ook nog ontvangen. 'Samenspanning met een ontslagen medewerker'

RTL Z meldde vorige maand dat de influencers vinden dat ze nog geld moeten krijgen van Coca-Cola voor een aantal promotieactiviteiten. Volgens het bedrijf hebben ze geen recht op het geld, omdat wordt vermoed dat ze hebben samengespannen met een medewerker van de frisdrankgigant die op staande voet is ontslagen. Bas en Nicolette hebben inmiddels toestemming van de rechter gekregen om getuigenverhoren te houden.

Volgens Bas en Nicolette blijkt uit het verzoek aan de rechtbank om een getuigenverhoor toe te staan ook 'dat wij hier helemaal open en te goeder trouw in staan'. "Als dat niet zo was, zouden we natuurlijk nooit gevraagd hebben om een getuigenverhoor."

Intern iets misgegaan

"Wij hebben jarenlang fijn en succesvol samengewerkt met Coca-Cola. Bij de laatste afspraken, met dezelfde mensen van Coca-Cola als in de jaren daarvoor, is er blijkbaar intern iets misgegaan bij CC", lieten de twee weten. "Wij kunnen niet zien wat daar intern is gebeurd, daarom hebben we gevraagd om een getuigenverhoor, zodat we de relevante feiten - voor alle betrokkenen - boven water kunnen krijgen." Coca-Cola wilde niet reageren omdat de zaak nog bij de rechter ligt.

De Instagram Story-posts van Bas Smit:

Nicolette van Dam spreekt vloeiend Italiaans
0:33
Nicolette van Dam spreekt vloeiend Italiaans

Foto: Instagram Bas Smit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.