Terug

Volg Shownieuws

Verbazing over ‘pijnlijk’ Turkije-nummer Bram Krikke en Stefan de Vries

Nieuws

9 feb 2023, 16:53

Het nieuwe carnavalsliedje van Bram Krikke, Stefan de Vries en Sean Demmers lijkt achteraf een pijnlijke keuze. In het vorige week verschenen Inham zingen zij veelvuldig over een trip naar Turkije...

Het nummer gaat over een 'vakantie' naar een haartransplantatiekliniek in Turkije. Er wordt onder andere gezongen: "Ga naar Turkije, geen gemaar. Neem wat schaamhaar en plak het daar." Ook zingen de Youtubers: "Ga naar Turkije en doe het snel. Dan pakt gij die vrouwkes wel."

Enkele dagen na de release van het liedje werd Turkije getroffen door een verschrikkelijke ramp. Het aantal doden in Turkije en Syrië door de zware aardbevingen van maandag is inmiddels zelfs gestegen tot meer dan 20.000. 

Op Youtube is inmiddels dan ook te zien dat een groep mensen dit liedje hierdoor nogal ongemakkelijk vindt geworden. De nieuwste reacties op moment van schrijven luiden: "Goeie timing..." en "Er is daar een aardbeving, ik hoop voor hen dat het goed komt en ook met jullie als jullie daar heen gaan."

Een ander vraagt zich af of dit nummer ooit nog live gezongen gaat worden. "Vind het wel echt respectloos als jullie zometeen nog met dit nummer gaan optreden. Kan echt niet, maar leuk nummer verder." Het is nog onduidelijk of de Youtubers van plan zijn de tekst aan te passen. Shownieuws heeft Bram, Stefan en Sean alle drie om reacties gevraagd. Zij hebben tot op heden niet gereageerd.

(Bron screenshot: Youtube/Stefan de Vries)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.